Polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 23-24 januari

145 händelserapporter. 23 personer frihetsberövade av olika anledningar.

10.56 TRAFIKOLYCKA, E45, VÄSTRA ÄMTERVIK. Två fordon kolliderade i samband med en vänstersväng. Fyra personer inblandade och förda till Torsby sjukhus med lindriga skador.
 
11.00 FRI. De två män som har suttit anhållna för bla stöld i Filipstad frigivna.
 
12.28 MISSHANDEL, ÅRJÄNG. Två kvinnor gripna för misshandel då de har sparkat och slagit en annan kvinna utanför en affär i centrala Årjäng. Bråket var en uppgörelse mellan Eu-migranter. Kvinnorna, 20 och 28 år anhölls efter förhör.
 
12.48 STÖLD, KARLSTAD. En 50-årig man gripen då han har stulit i en butik. Vid avvisiteringen påträffas gods från tidigare stölder/inbrott. Mannen anhållen efter tillnyktring och förhör.
 
15.50 FRIGIVEN, ARVIKA. Anhållandet hävt på en 17-årig yngling som varit frihetsberövad, misstänkt för grovt olaga hot och misshandel.
 
16.22 TRAFIKOLYCKA, LV869, ARVIKA. Två personer förda till sjukhuset i Arvika efter att deras personbil kört av vägen i en singelolycka.
 
21.55 RINGA NARKOTIKABROTT, CENTRALA KARLSTAD. 2 män påträffade som visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.
 
22.32 DROGRATTFYLLERI,VINTERGATAN SÄFFLE. Vid kontroll av en personbil visade både förare och passagerare tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.
 
22.56 TRAFIKOLYCKA, E18, SEGERSTAD. En långtradare kört in i mitträcket och belv stående över vägbanan vilket medförde att det blev stopp i trafiken. 2 personer i lastbilen och ingen av dem blev skadad.Trafikdirigering i ca 5 timmar.
 
01.29 RINGA NARKOTIKABROTT, KUNGSGATAN KARLSTAD. En man som besökte ett näringsställe visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.
 
03.02 GROV MISSHANDEL,VÅLDSAMT MOTSTÅND, OLAGA HOT SAMT SKADEGÖRELSE CENTRALA KARLSTAD. En man slog sönder en kassaapparat på Burger King. 2 män ingriper och lyckas få ut mannen men vid dörren tar han upp en batong och riktar slag mot de båda männen. Han träffar bägge med slag och även en kvinna som försöker avbryta misshandeln. På utsidan av restaurangen lyckas ett vittne brotta ner den misstänkte och hålla fast honom tills polisen kommer. Han är även misstänkt för våldsamt motstånd när han greps.
 
03.26 STÖLD AV LASTMASKIN, ROLFSERUD, SÄFFLE. En väktare följde efter en lastmaskin. Plötsligt stannade maskinen och 2 personer sprang från platsen. Maskinen var tillgripen från ett företag på orten. Inga personer påträffades.

Källa: Vakthavande befäl / Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".