Polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 25-26 januari

65 händelserapporter, två personer frihetsberövade det senaste dygnet. Två inbrott i närbutiker på Kronoparken i Karlstad inom loppet av 40 minuter. I övrigt ett mycket lugnt dygn.

08.51 RATTFYLLERI, KRISTINEHAMN. En 28-årig kvinna medtagen för kroppsbesiktning.
 
16.05 FRIGIVEN, KARLSTAD. Anhållandet hävt på en 25-årig man som varit frihetsberövad, misstänkt för grov misshandel, olaga hot och skadegörelse i Karlstad på fredagsnatten.
 
16.46 RATTFYLLERI, ÅRJÄNG. En man, 25 år, medtagen för kroppsbesiktning.
 
18.56 VILTOLYCKA, RV62, FORSHAGA. En personbil kolliderade med en älg. Den manlige föraren fördes med ambulans till akuten, Centralsjukhuset, Karlstad. Han var lindrigt skadad. Totalt färdades fem personer i bilen, två vuxna och tre barn.
 
19.04 OLAGA HOT MOT PERSONAL, AKUTMOTTAGNINGEN, CENTRALSJUKHUSET, KARLSTAD. Ett hot mot personalen ringdes in till akutmottagningen. Misstanke uppstod mot en man boende i Karlstad. Det gjordes husrannsakan hos honom och han förhördes om det inträffade. Mannen som är 43 år, frigavs efter förhöret.
 
03.43 INBROTT I NÄRBUTIKEN DIREKTEN, KARLSTAD. En ruta har krossats och en gärningsman har varit inne i butiken. Oklart om något stulits.
 
04.23 INBROTT I NÄRBUTIKEN KRONOPARKSJOUREN, KARLSTAD. En ruta har krossats och en okänd mängd tobak och godis har stulits.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".