Wessner
Wessner
BIK-Timrå 2-5

Bottennapp av BIK Karlskoga i jakten på SHL

Daniel Wessner "bedrövlig match"
0:48 min

BIK Karlskoga bjöd ett vilt kämpande Timrå på många chanser då man i egen zon spred puckar til höger och vänster och ofta landade puckarna hos Timråspelarna som tackade och tog emot.

Ändå kunde BIK ta ledningen i matchen då Johan Nilsson efter 14,28 av den första perioden överlistade Timrås målvakt, men sen var det slut på det roliga för den andra perioden inleddes med att Timrå fick ett friläge redan efter 28 sekunder och ett annat efter 1,17 och då kom även kvitteringen till 1-1 genom Emil Pettersson.

Spelet fortsatte vara bedrövligt och BIK tvingades att ta en tidig timeout efter 6,45 och prata igenom saker och ting, men det var en sån kväll då inget hjälpte för det blev 1-2 efter 11,12 då Per Hallin i ett två mot ett läge gjorde mål.

Slut på perioden och det tisslades från pressläktaren att nu äntligen kommer tredje perioden då allt ska lösa sig.

Det gjorde det absolut inte för Timrå drygade ut till 1-3 efter 8 min då Daniel Öhrn gjorde mål. Snabb reducering av Daniel Wessner som petade in ett instick från Carl Berglund och hoppet väcktes, men bara en kort stund för två mål inom fem minuter av Timrå gjorde att BIK Karlskoga blev poänglösa av slutresultatet 2-5.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".