En polisbil. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Polisdygnet 14-15 februari

133 händelserapporter. En man gripen misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Flera trafikolyckor inträffade i länet, dock ingen med några allvarliga skador som följd.

08.18 VILLABRAND, KROKSERUD FÄBACKEN GRUMS. En brand börjat i anslutning skorstenen i en tillbyggnad till villan. I tillbygganden är pannrummet beläget. Skadorna begränsades till tillbyggnaden. Ingen misstanke om brott.

08.28 TRAFIKOLYCKA, RV 61 BRUNSKOG. En lastbil körde av vägen vid Sandbräckan. Vajerräcke skadat och en hel del snö drogs upp på vägen. Bärgare och plogbil till platsen. Ingen personskada. Begränsad farmkomlighet när bärgningen påbörjades.

11.45 FRIGIVEN. Man som greps under natten misstänkt för tillgrep av fortskaffningsmedel frigavs efter förhör.

14.45 FRIGIVNA. Anhållandet hävt på 4 personer som greps under gårdagskvällen misstänkta för narkotikabrott.

15.05 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, MANGSKOG. Skoterolycka ca 1 km in i skogen från farbar väg. Föraren har ramlat av skotern i låg hastighet. Förd till Karlstad sjukhus med smärta i höft och lår.

18.14 TRAFIKOLYCKA, SUNNE LV 908.En bil har voltat och ligger 5 m in på ett gärde. Inga personskador.

19.34 NARKOTIKABROTT, KARLSTAD. En 41 årig man misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

23.59 GROV KVINNOFRIDSKRÄNKNING, KRISTINEHAMN. En 46-årig man är gripen sedan han tagit strypgrepp på sin hustru ikväll. Han har misshandlat henne ett flertal gånger de senaste åren. Han är inlagd för tillnyktring innan förhör kan hållas.

02.14 BRAND, HOTELL GUSTAF FRÖDING, KARLSTAD. En elkamin hade blivit överhettad och börjat glöda vilket medförde en kraftig rökutveckling i en korridor i markplanet. Alla gäster fick evakueras en stund innan de kunde återvända till hotellrummen. En anmälan Brand utan misstanke om brott är upprättad.

Källa: Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".