Polisdygnet 1-2 mars

 72 händelserapporter det senaste dygnet. Ett lugnt dygn.

10.45  TRAFIKOLYCKA E 45, STÖPAFORS.
En personbil kör på en refug och sedan in i servicebygnad, bl.a med toaletter. Ett barn som färdades i bilen fick en bula i pannan. Förd till Torsby sjukhus för kontroll.

11.09  DROGRATTFYLLERI, VÅLBERG.
En 24-årig man införd för kroppsbesiktning.

16.47  GROVT RATTFYLLERI E18 SANDBÄCKEN, KARLSTAD.
Man kontrollerar en bil på E18 och föraren misstänkts för rattfylleri. Medtagen för kroppsbesiktning. 0,97 mg/l.

18.12  STÖLD ALT HÄLERI.
En bil stoppas och kontrolleras. I bilen anträffas en ny diskmaskin. Föraren och passageraren gripna för stöld alt häleri samt att föraren också är misstänkt för drograttfylleri. Bilen också tagen i beslag enl. TBL §7. Båda frigivna efter förhör av åklagare.

18.51  NARKOTIKABROTT RINGA, KARLSTAD.
En man som utmärkt sig på tåget kontrollerades av patrullen. Mannen uppvisade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Medtogs för kroppsbesiktning och förhör. Frigiven.

21.15  ANTRÄFFAD EFTERLYST.
Den man som varit anhållen i sin frånvaro för rån i Karlstad är anträffad i Sollebrunn Västra Götaland. Han frigavs efter förhör.

01.04  STÖLD, OLAGA HOT, CENTRALA KARLSTAD.
En man lånade ut sin telefon till en annan man. Denne vägrade sedan att lämna tillbaka telefonen och gick från platsen. När målsäganden gick efter och ropade att han ville ha tillbaka sin telefon blev han hotad.

04.15  INBROTT I BUTIK, NORRA ALLEN, KARLSTAD.
Tre män observerades då de krossade två fönsterrutor i butiken Karlstads Fiske & Fritid. De tillgrep gods som fanns innanför de krossade fönstret. Männen blev skrämda av grannar till butiken som ropade att de skulle ringa efter polisen. Männen lämnade platsen i en Silverfärgad Audi.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)