Polisdygnet 2-3 mars

100 händelserapporter det senaste dygnet. En man anhållen för misshandel och en för stöld. En man gripen för misshandel och två stycken för stöld.

09.32 STÖLD, DEJE.
Någon har varit inne i Centrumhuset och tillgripit vitvaror. Stölden har skett någon gång den senaste veckan. Troligen är det två diskmaskiner och en ugn med spishäll som är tillgripna.

11.34 BRAND FRÖDINGSHÖJD, KARLSTAD.
Kraftig rökutveckling från en lägenhet och när räddningstjänsten brutit sig in visar det sig att det var kvarglömd mat som orsakat det hela. Det har brunnit i ett köksskåp och hela lägenheten är rökskadad.

13.17 DROGRATTFYLLERI DALBY, TORSBY.
En 51-årig man införd för kroppsbesiktning.

13.19 MISSHANDEL, KRISTINEHAMN.
En 18-rig man grips efter att han misshandlat sin före detta flickvän i en lägenhet. Anhållen efter förhör.

13.47 STÖLD I AFFÄR, KARLSTAD.
En 28-årig man som ertappades med att stjäla varor i en affär i Mitt i City visade även tecken på drogpåverkan. Medtagen för kroppsbesiktning.

14.40 DROGRATTFYLLERI, KARLSTAD.
En 34-årig man medtagen för kroppsbesiktning och en 34-årig kvinna som var passagerare togs också med för kroppsbesiktning.

15.15 FRIGIVEN.
En 28-årig man som suttit anhållen misstänkt för misshandel i Arvika den 28 februari är frigiven.

18.29 TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, LV172 ARVIKA.
En bil har kört på en älg och sedan har bilen kolliderat med en mötande bil. I bilen som körde på älgen färdades tre personer och föraren blev fastklämd och bilen måste klippas upp. Han är senare förd till Arvika sjukhus med en benfraktur. De två andra passagerarna fördes också till sjukhuset med rygg- och nacksmärtor. I den andra bilen färdades en kvinna och hon är oskadad men chockad av olyckan. Totalstopp i trafiken nästan två timmar.

18.33 STÖLD I BUTIK, TÖCKSFORS.
Väktare har gripit en 29-årig man som stulit oxfilé för ca 3 000 kr i en affär. En annan gärningsman hann avvika i en bil.

22.00 MISSHANDEL, HAGFORS.
En kvinna uppger att hon blivit misshandlad flera gånger av sin sambo. Mannen gripen.

01.11 STÖLD/INBROTT I KOMMUNHUSET, KIL.
Vid ett inbrott i kommunhuset grips den ene direkt i anslutning till inbrottet medan en lämnar i bil. Efter ett kortare förföljande stoppas bilen och föraren kan gripas. Föraren misstänks förutom delaktighet i inbrottet för Drog RF, grov vårdslöshet i trafik. Den andre förutom inbrottet, narkotikabrott.

(Källa: Polisen i Värmland/Vakthavande befäl)