Polisdygnet 29-30 juni

101 händelserapporter. 3 trafikolyckor med personskada varav en med dödlig utgång. En man anhållen misstänkt för våld mot polis och våldsamt motstånd.

10.30  FRIGIVEN, KARLSTAD. Anhållandet hävt på en 23-årig man som varit frihetsberövad, misstänkt för narkotikabrott i Karlstad.


11.45  HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT. En 28-årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för flera fall av olaga hot i Karlstad och Forshaga.


13.42  TRAFIKOLYCKA, LV889, GRÄSMARK. En personbil kör av vägen, föraren har själv tagit sig ur bilen. Föraren förd till Torsby sjukhus i ambulans med lättare skador, ont i ryggen.


16.51  TRAFIKOLYCKA RV 63, MOLKOM. Två bilar frontalkolliderar strax öster om Molkom, mellan Molkom och Blombacka. En av bilarna, den med en person i, kommer över på motsatta körbanan och kolliderar med en mötande bil. Föraren av detta fordon har fått allvarliga men inte livshotande skador. I den andra bil färdas tre personer varav föraren, en 61 årig man omkom. Kvinnan i denna bil är allvarligt men inte livshotande skadad och barnet klarade sig undan med mindre blessyrer. Samtliga i denna bil hemmahörande i Örebro län.


18.18  BOSTADSINBROTT, SKOGHALL. Okänt hur gärningsmannen har kommit in i bostaden. Kontanter tillgripna.


21.39  VÅLD MOT TJÄNSTEMAN, VÅLDSAMT MOTSTÅND OCH NARKOTIKABROTT, KRISTINEHAMN. I samband med att en 22 årig man ska medtas för kroppsbesiktning misstänkt för ringa narkotikabrott gör han kraftigt motstånd slår till en polis i ansiktet. Mannen gripen och anhölls efter förhör.


21.50  TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, DROGRATTFYLLERI,GROV VÅRDSLÖSHET I TRAFIK OCH RINGA NARKOTIKABROTT,RV 61, CHARLOTTENBERG. En bil med tre personer körde av vägen. Föraren och en av passagerarna skadades och avfördes med ambulans. Kvinnan som var passagerare skadades allvarligt och kördes till sjukhuset i Karlstad. Alla tre visade tecken på narkotikapåverkan och det togs prov på dem.


03.58  DROGRATTFYLLERI, RV61 HENSTAD, KARLSTAD. Vid kontroll av en personbil visade föraren tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning.

Källa: Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista