Polisdygnet 6-7 juli

Sammanfattning dygnet. 103 händelserapporter och ett antal personer anhållna. Fyra st för dieselstölder, en för misshandel och olaga hot, en person för mord och mordbrand samt en person för skyddande av brottsling. Två personer greps misstänkta för stöld.

07.00  INBROTT ANNEVIGATAN 6, SÄFFLE. Under natten vid kl 01.52 får ett vaktbolag ett inbrottslarm. På platsen kan de konstatera att ett inbrott har skett. Tillrört i bostaden men okänt vad som stulits.


07.00  RATTFYLLERI E 18, KARLSTAD. En 68-årig kvinna införd för kroppsbesiktning. Resultat 0.33 mg/l.


08.31  INBROTT FOLLINSGATAN 5, SÄFFLE. Hemtjänsten som kommer till adressen ser att ytterdörren är uppbruten. Okänt i nuläget vad som stulits.


10.03  ANHÅLLNA, KARLSTAD. De fyra män som greps under natten misstänkta för dieselstöld är anhållna av åklagare,


13.11  MISSHANDEL SAMT OLAGA HOT, KARLSTAD. En 35-årig man är gripen sedan han hotat att döda en kvinna. Han skall även ha slagit henne flera gånger i ansiktet och ryggen. Han är anhållen efter förhör.


13.43  TRAFIKOLYCKA RV 26/RV 63, FILIPSTAD. En kvinna kör av vägen och in i ett träd. Hon förs i ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad. Hon klagade över smärtor i rygg och höft.


14.57  ARBETSPLATSOLYCKA, ARVIKA. En man i 70-årsåldern som höll på med ett arbete vid en industribyggnad skadade sig när linorna till en liftkorg hakade i en dörr. Linorna blev slaka och liftkorgen föll ca 1,5-2 meter ned mot marken. Mannen fördes i ambulans til Centralsjukhuset i karlstad med smärtor i bål och höft.


15.11  ÄLGOLYCKA, SYSSLEBÄCK. En bil har kört på en älg som sprang till skogs. Föraren är förd till sjukhus med nacksmärtor.


17.30  ANHÅLLEN, ARVIKA. En 37-årig man som varit anhållen i sin utevaro misstänkt för grovt olaga hot och misshandel mot en kvinna han haft en relation med inkom på polisstation i Eda i eftermiddag. Efter förhör är han fortsatt anhållen.


18.22  DROGRATTFYLLERI, STORFORS. En 64-årig man medtagen för drograttfylleri.


18.34  BRAND, ARVIKA. En lägenhet på Fältgatan är helt övertänd. En kvinna har anträffats svårt skadad i lägenheten. Hon är förd till sjukhus i ambulanshelikopter till Arvika sjukhus där hon efter en stund konstateras avliden. Branden har spridit sig till den andra lägenheten på övervåningen. Även en äldre man som bodde i en lägenhet på nedre våningen som hoppat ut genom ett fönster har förts till Arvika sjukhus i ambulans. Branden skall var under kontroll och eftersläckningsarbete kommer att fortgå under natten. En 25-årig man gripen kl 00.48.


19.20  TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, LV752 MOLKOM. En singelolycka där en bil kört av vägen. Två personer färdades i bilen och de är avförda till sjukhuset med lindriga skador.


23.50  BROTT MOT KNIVLAGEN OCH NAKOTIKABROTT, KARLSTAD. Två män, 20 år och 28 år, kontrolleras och rapporteras. Narkotikabrottet gäller innehav.


00.45  MORD, GROV MORDBRAND OCH SKYDDANDE AV BROTTSLING. Två personer är på sannolika skäl anhållna misstänkta för nämnda brott som hör samman med den tidigare mordbranden i Arvika. En man för rubriceringen mord och grov mordbrand och en kvinna, som hämtades till förhör anhölls kl 03.14 misstänkt för skyddande av brottsling.


04.14  STÖLD/INBROTT, KARLSTAD. Larm inkommer från Klaraborgs herrgård. Patrull till platsen som omgående misstänker två personer som varit synliga i området. Vid husrannsakan anträffas gods från inbrottet. De båda, två män, 50 och 48 år gamla, grips och förs till polisstationen för förhör.

Källa: Polisen i Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista