Daniel Palm Gonzales Foto: Ola Carlsson P4 Värmland
Daniel Palm Gonzales målskytt mot Falun. Foto: Ola Carlsson P4 Värmland
INNEBANDY

KIBF hotade svenska mästarna

2:23 min

Karlstad IBF var nära poäng mot svenska mästarna Falun. När det återstod tre och en halv minut reducerade Karlstad till 5-6 men trots en bra forcering räckte det inte riktigt till.


På något sätt fick man intrycket att Karlstad hade respekt för svenska mästarna från Falun. Å andra sidan var Falun bra i början av matchen och ledde efter första perioden med 1-3.

Även i den andra perioden var Falun det bättre laget men nu började Karlstad komma in i matchen. Falun har en femma där det finns flera landslagsspelare och den är naturligtvis inte så lätt att möta. För övrigt kunde Karlstad mestadels mäta sig med Falulaget.

Inför den sista perioden ledde Falun med 1-5 och då såg det ju ut som om matchen var förlorad men då började Karlstad upphämtningen.

Med dryga tre minuter kvar var ställningen 5-6 och då vädrade de dryga tusen personerna i Colorama att det skulle bli poäng. Nu räckte det inte ända fram men en hedersam förlust blir slutomdömet från matchen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista