Joakim Jansson. Foto: Ola Carlsson/Sveriges Radio
Joakim Jansson, segerskytt när Boltic slog Lidköping. Foto: Ola Carlsson/Sveriges Radio
BANDY

Sen seger för Boltic

2:35 min

Boltic vann mot Lidköping, 4-3, efter mål i sista minuten av Joakim Jansson. Nu har Boltic två raka segrar i starten av serien.


Det blev till slut en relativt jämn match men Lidköping tyckte nog att segern skulle följt med dem hem. Lidköping hade det mesta av spelet i den första halvleken och hade dessutom otur med tre domslut som alla gick Boltics väg.

Lagen möttes i en träningsmatch och även där kunde Boltic vända och vinna och sådant brukar kunna stärka självförtroendet.

Boltic har nu två raka segrar och med tanke på att laget inte kunnat träna på stor plan borde kvalitén kunna bli bättre ju mer träning som laget får.

Det kom drygt tusen personer då Boltics sponsorer bjöd på fritt inträde och det är alltid roligare när det är mycket folk på läktarna.

Känslan är att Boltic för tillfället seglar i lite medvind efter ganska många år i motvind. Ju längre laget kan vara med i toppen desto större blir intresset.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista