Sarah Mossfeldt före och efter. Foto: Privat.
Sarah Mossfeldt före och efter. Foto: Privat.

Från nästan 100 kilo till dryga 60

Sarah Mossfeldt: "Hundra kilo fick det inte bli"
7:26 min

För två år sedan vägde Sarah Mossfeldt 99,9 kilo. Det får inte bli 100 kilo tänkte hon, och bestämde sig för att gå ner i vikt. Nu tävlar hon i bikini fitness.

– Jag har alltid haft några extra kilon att bära på, men det har framför allt kommit i samband med graviditeterna, säger hon.

Sarah Mossfeldt mådde inte bra, var trött och kunde inte vara den aktiva människa hon ville vara. Hon tränade redan lite grand, men ökade på det och framför allt lade hon om sin mathållning.

Men till slut kände hon att hon inte kom så långt som hon ville och då anlitade hon en coach, eftersom hon hade satt upp som mål att visa upp sig på en scen. Men kanske hade hon inte riktigt förstått hela innebörden av förberedelserna.

– Jag hade väl inte tänkt på hela konceptet med bikinifitness, men nu hade jag ju sagt att jag skulle göra det här, så då gjorde jag det. Men det är väldigt mycket förberedelser och jag har ju hållit diet i ett år ungefär, säger Sarah Mossfeldt, som tänker fortsätta tävla i bikini fitness.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".