Kristin Ullén. Foto: Arkiv Sveriges Radio.
Sjumålsskytten Kristin Ullén. Foto Arkiv
Handboll

Hellton orkade inte hela vägen mot Skuru

Kristin Ullén "Vi räcker inte till"
2:56 min

Topplaget Skuru visade sig vara en för tuff uppgift för hemmalaget Hellton som föll med 19-28 i "Back to Back" matchen i Sundsta sporthall.

I returmötet eller Back to Back som det kallas när en serie vänder skulle Hellton försöka upprepa bedriften att störa topplaget Skuru men denna gång var klasskillnaden allt för stor. Hellton lyckades hålla jämna steg i 40 minuter innan Skuru visade varför man är ett topplag.

Kloka avslut och ett nästintill perfekt försvar gjorde att man kunde rycka till sig en ledning som Hellton aldrig var nära att hämta in. Systrarna Ullén gjorde vad man kunde målmässigt men hade behövt flera lagkamrater i målprotokollet för detta skulle bli en jämn tillställning.

Hellton är fortsatt på en sjundeplats i tabellen men har nu en tuff period framför sig med flera av topplagen i en tätt spelprogram.

Bäste målskytt Hellton: Kristin Ullén 7 mål

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".