Blåljus
Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

E18 öppnad igen efter olyckan vid Väse

En bil som fått problem stannade på E18 utanför Väse. När föraren klev ur bilen blev hennes bil påkörd bakifrån. Föraren ska ha fått allvarliga skador uppger polisen. Vägen kunde öppnas igen i bägge riktningar efter ett par timmars arbete.

Även två passagerare i den påkörda bilen ska ha skadats, lindrigare dock. Föraren av den påkörande bilen skadades också lindrigt, säger polisen.

Vädret skapade annars problem på de värmländska vägarna under dagen med ett flertal olyckor rapporterade. 

En singelolycka rapporterades under eftermiddagen vid Björneborg, en ren avåkning i halt väglag, men inga personskador, enligt SOS Alarm.

Inte heller vid de tidigare olyckorna under dagen har det varit fråga om allvarligare personskador. Vid en olycka på 45:an vid Västra Ämtervik fick en person föras till sjukhus med smärtor i en axel och vid en olycka vid Sillerud fick tre personer föras till sjukhus, men inte heller där var det annat än lindriga skador.

SMHI:s prognos under kvällen talar om att snöandet avtar och drar bort. I natt och i morgon mest uppehåll och 0-3 plusgrader. Sydlig vind som vrider till sydväst.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista