The Pinks på återföreningen i Degerfors Folkets hus. Foto: Nic Strömgren/Sveriges Radio.
Fullt hus på The Pinks återförening i helgen. Foto: Nic Strömgren/Sveriges Radio.

Succé för The Pinks - utesluter inte turné

3:18 min

Efter 30 års uppehåll återförenades i helgen The Pinks. Bandet gjorde två spelningar på Folkets hus i Degerfors - det var fullsatt på båda.

- Det var helt magiskt, det var hur kul som helst. Vi hade några fadäser här och där men så är det väl när man är lite övertaggad. Men i det stora hela fick vi till det som planerat, sa Robert Andersson, sångare i The Pinks, till P4 Värmland.

Alla bandmedlemmar var för övrigt mycket nöjda med helgens spelningar men om det betyder att The Pinks ska ut på vägarna igen låter de vara osagt.

- Det känns ju otroligt kul att spela tillsammans, Men sen måste det funka att spela mer organiserat om vi skulle starta detta igen. Vi får se helt enkelt, säger Robert Andersson.

Arrangörerna var dock noggranna med att påpeka att det inte var någon The Pinks-konsert utan en spelning med flera lokala band. Det var allt från pop till rock och alla intäkter gick till UNCHR.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista