Bil på taket vid strandkanten. Foto: David Hårseth/Dagsmedia.se
Ingen person kunde hittas i, eller i närheten av, bilen. Foto: David Hårseth/Dagsmedia.se

Bil på taket i Acksjön utanför Molkom

2:40 min

En bil upptäcktes i förmiddags i Acksjön, norr om Molkom. Den låg på taket, precis vid strandkanten. Ingen person fanns i bilen när den hittades.

Räddningstjänsten var på plats vid 11-tiden och kunde konstatera att det inte finns någon person i eller i närheten av bilen.

– Vi var snabbt framme med ytbärgare som dök ner till bilen och konstaterade att det inte fanns någon person i bilen, säger räddningsledaren Tomas Hörnström.

Räddningstjänsten sökte även av närområdet i vattnet. Polisen har sedan också sökt av närområdet med en hundpatrull men inte funnit några spår.

– Vi såg sladdspår på grusvägen innan olycksplatsen så det kan ha varit på det viset den hamnade i vattnet, berättar Tomas Hörnström.

Räddningstjänsten har efter att ha bärgat bilen lämnat ärendet som polisen nu hanterar. Polisen har inte fått inte någon anmälan om någon person som saknas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista