Helltons Karin Ullén.
1 av 2
Helltons Karin Ullén. Foto: Mats Fagerström/Sveriges Radio
Kristin Ullén. Foto: Joakim Lindström/Sveriges Radio.
2 av 2
Kvicksilvret Kristin Ullén stod för en grym insats när Hellton slog Skara med hela 10 mål. Foto: Joakim Lindström/Sveriges Radio
HANDBOLL

Karin och Kristin Ullén fortsätter i Hellton

IF Hellton bekräftar nu på sin hemsida att Karin och Kristin Ullén har skrivit på ett nytt kontrakt som löper över ett år och innebär att systrarna kommer vara med och leda laget i Elitserien säsongen 2016-2017.

Karin Ullén säger i en telefonkontakt med P4 Värmland att det varit några jobbiga veckor innan de bestämde sig.

-Men efter söndagens provträning med en hel del intressanta spelare som med största sannolikhet kommer att skriva på för Hellton så känns det verkligen som klubben vill satsa ordentligt och att vi kommer kunna få en slagkraftig trupp till nästa säsong och dessutom att Ulf Andersson kontrakterats som tränare så känns det helt fantastiskt.

Karin och Kristin hade ett erbjudande från elitseriekonkurrenten Kristianstad inför nästa säsong som nu alltså valde att nobba till förmån för Hellton.

Med Karin och Kristins namnteckning på ett kontrakt så kommer det säkert bli en kedjereaktion på ett antal spelare som tvekat inför en fortsättning i klubben.

Med Karin och Kristin i laget kan IF Hellton fortsätta satsningen på en kvartsfinalplats kommande säsong.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".