Bastian Rojas Foto: Ola Carlsson SR Värmland
Bastian Rojas Foto: Ola Carlsson SR Värmland
FOTBOLL

Viktig seger för Carlstad United

Bastian:"En otrolig glädje"
3:05 min

Carlstad United slog gästande Forward med 1-0 och med tanke på de båda lagens läge i tabellen var det en mycket viktig seger för Carlstad United.

I den första halvleken var det ett ganska högt tempo och passningsspelet var till och från OK. Vissa gånger var dock skärpan i passningarna inte alls bra och det var också något som diskuterades i paus.

I början av andra halvlek slog Oscar Lander på ett hårt långskott som curlade in i bortre krysset, närmast otagbart för Forward-målvakten.

Efter ledningsmålet blev det lite mera rörigt spel där Forward försökte trycka på medan Carlstad United försökte hålla sin ledning. Forward fick en spelare utvisad i den andra halvleken och då kändes det som om United skulle kunna hålla undan.

Mittfältskämpen i United Bastian Rojas kände en stor lättnad efter slutsignalen och tyckte att laget verkar vara på rätt väg.

De flesta Carlstad-supporters hoppas att Bastian har rätt i det fallet.

Mer om Sporten P4 Värmland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".