Jacob Dahre var nöjd efter lagets femte raka seger i Superserien. Foto: Daniel Viklund / Sveriges Radio.
Jacob Dahre var nöjd efter lagets femte raka seger i Superserien. Foto: Daniel Viklund / Sveriges Radio.
Carlstad Crusaders-STU Northside Bulls 56-6

Crusaders fortsatt obesegrade

Jacob Dahre: "Vi ger oss aldrig"
2:51 min

Carlstad Crusaders fortsätter sin dominans i Superserien och vann sin femte raka match mot STU Northside Bulls med 56-6.

Superserien ser ut som de senaste åren med Carlstad Crusaders i topp. Detta efter ännu en vinst hemma mot tabellsexan STU Northside Bulls.
– Vi gör vårt spel trots att vi har många skador, det är härligt, säger Jacob Dahre som stod för två touchdowns.

Crusaders dominerade matchen ifrån början till slut och ledde redan efter den första kvarten med 21-0. Hemmalaget visade upp mästarklass i anfallsspelet, där Brett Koepp var tillbaka efter skada och kunde direkt göra matchens första touchdown.
– Vi har haft två bra veckor med träningar och vi kör vårt spel.

Resten av matchen fortsätter Crusaders väg och de kunde lekande lätt gå upp till ledning 49-0 efter den tredje kvarten. Där kunde Jacob stå för två touchdowns och var tillsammans med André Holgård de som stod för flest poäng.
– Det är en bra match och kunna leverera, jag ska fortsätta köra och utvecklas.

Fjärde kvarten blir en transportsträcka efter att hemmalaget bjudit STU på sex poäng. Men efter det kunde man senare punktera matchen med en sista touchdown av Andre Holgård.

Nästa match för Carlstad Crusaders spelas på lördag borta mot tabelltrean Uppsala 86ers, i jakten på det sjunde raka SM-guldet.
– Vi kommer fortsätta jobba med vårt, vi kör hundra procent.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".