Ulrika Obstfelder Peterson. Foto: Margareta Bloom Sandeback.
Ulrika Obstfelder Peterson blir ny vd för Länsförsäkringar Värmland. Foto: Margareta Bloom Sandeback

Obstfelder Peterson lämnar Värmland Folkblad

Värmlands Folkblads vd Ulrika Obstfelder Peterson slutar. Hon har fått ett nytt jobb som vd för Länsförsäkringar i Värmland.

Värmlands Folkblads VD och koncernchef Ulrika Obstfelder Peterson har utsetts till ny vd för Länsförsäkringar Värmland. Hon efterträder Ulf W Eriksson som går i pension under våren.

Ulrika Obstfelder Peterson har flera styrelseuppdrag inom och utanför mediebranschen och är fram till april 2017 ordförande i Handelskammaren Värmland.

– Ulrika är ett naturligt val med sitt breda kontaktnät i Värmlands näringsliv. Hon har dessutom visat utmärkta ledaregenskaper i sina tidigare uppdrag, säger Länförsäkringar Värmlands styrelseordföranden Patrik Sandin

Ulrika börjar sin anställning på Länsförsäkringar Värmland senast den 4 maj 2017.

– Länsförsäkringar Värmland är ett starkt och välskött varumärke med tydlig lokal och regional förankring, kompetenta medarbetare och stor kundnöjdhet. Jag ser mycket fram emot att bli en del av verksamheten och få fortsätta arbetet med att utveckla affären, säger Ulrika Obstfelder Peterson i ett pressmeddelande.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".