Donald Trump i talarstolen efter att ha vunnit presidentvalet.
Foto: Timothy A. Clary/AFP/TT

Värmlänningarna tycker till om Trump

Det är många som kommenterar valresultatet i USA på sociala medier. Vad tycker du?

Delta i samtalet på vår Facebooksida.

– Jag tänker att i dag har vi möte på PRO. Visst hade det varit bättre om dessa båda presidentkandidater varit med där i stället.
Om fyra år är han 74 år! (Hillary 73!) Vad är det för sjukt system där några med ena foten i graven kandiderar till världens mest betydelsefulla post". 
Stig Karlsson 

Det återstår att se vad som kommer. Eftersom ingen av kandidaterna egentligen har sagt hur de har tänkt att genomföra sin politik. Bägge två har ägnat mest tid att smutskasta den andra. Av två dåliga alternativ så valde de nog tyvärr det sämsta"

– Men lägg av! Jorden går inte under bara för att Trump vunnit. Jorden/Demokratin dör när man blundar och ignorerar varandra och vad majoriteten av vad befolkningen har sagt/röstat!
Adde Darle

Tror inte det spelar nån roll om vilken president kandidat/minister man röstar på det är alltid samma snack överallt med aldrig nån verkstad. Men man får se vad som händer man vet ju inte ännu. Kan bli bättre o det kan bli sämre"

– Inte helt oväntat kanske, många är väldigt snabba med att måla fan på väggen
Lasse Karlsson 

Varför skall man vara rädd nu när han har vunnit detta val. Det finns ju andra som är mycket farligare på denna gjord. Detta är bara skrämselpropaganda. Han vågar inte göra något dumt"

– Hjäääälp.
Elisabeth Andersson 

Det blir Saurons mörka rike Mordor"

FÖLJ DISKUSSIONEN PÅ VÅR FACEBOOKSIDA

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".