Sen Karlskogavändning mot jumbon Södertälje

Victor Berglind: "Vi kommer inte riktigt upp i vår standard"
1:27 min

BIK Karlskoga vann mot Södertälje i hockeyallsvenskan, efter att först ha kvitterat i slutsekunderna och sedan gjort det avgörande 4-3-målet i förlängning.

Men Södertälje ligger sist i serien, medan Karlskoga slåss i toppen. Och Victor Berglind, som satte Karlskogas segermål, är inte nöjd med laget prestation.

– Vi kommer inte riktigt upp i vår standard, som vi har sett i 17 omgångar. Jag tycker att det är dåligt mot AIK och även idag. Det får vi titta igenom, säger Victor Berglind.

Karlskogas mål under ordinarie tid gjordes av Mikael Eriksson, Carl Persson och Victor Ejdsell. Ejdsells 3-3-mål kom blott tolv sekunder före slutsignalen, och sedan avgjorde Victor Berglind drygt fyra minuter in på förlängningen.

– Jag fick mer tid än jag trodde och gick in på mål och sköt, och fick returen på egen klubba och hade öppet mål, säger Victor Berglind.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".