Tvillingarna Alva och Erik ligger bredvid varandra
Anna Maria Nilssons bild på hennes tvillingar Alva och Erik vann P4 Värmlands lyssnarbildstävling Foto: Anna Maria Nilsson

Här är vinnaren i vår bildtävling

Anna Maria: Ett lyckligt ögonblick
1:13 min

P4 Värmlands lyssnare har sagt sitt. Anna Maria Nilssons bild på tvillingarna Alva och Erik fick flest röster i vår bildtävling!

– Det är ganska overkligt. Jag hade inte ens räknat med att bli uttagen till finalen. Den här bilden togs för sju år sedan med en gammal digital kamera så det känns otroligt, säger vinnaren Anna Maria Nilsson.

Är det dina tvillingar?

– Jajamen, det är taget inne på rummet på BB. De fick dela en enkelvagn och när vi var ute på en promenad somnade de med ansiktena mot varandra, och såg på samma hand. Ett lyckligt ögonblick när man hann med att ta en bra bild.

Nu ska denna bild visas på Värmlands museum. Hur känns det?

– Det känns stort. När jag berättar detta för mina tvillingar kommer de att bli stoltast i hela världen, säger Anna Maria Nilsson till P4 Värmland.

Alla tio finalister i lyssnarbildstävlingen får en Triss-lott på brevlådan! 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".