Värmländsk skräckkomedi har Sverigepremiär

1:43 min

Den värmländska skräckfilmskomedin Hermit: Monster killer har Sverigepremiär på onsdag i Skoghalls Folkets hus. Filmen har redan visats på filmfestivaler i Mexiko, Danmark och Tyskland.

– Vi har fått jättebra respons. Arrangörerna i Mexico ringde och berättade att publiken skrattade och de ville köra den fler gånger. I Danmark var det också jättebra respons och även i Tyskland. Det som var intressant var att när man visade den i Danmark så skrattade alla åt alla skämt men i Tyskland så tog alla den på allvar, berättar Ola Paulakoski.

På onsdag kommer filmen att visas på Skoghalls Folkets hus.

- För mig är det jättekul att få visa den hemma och jag tror att många utav skämten kommer att gå hem mycket bättre. Ingen oro eller något, säger Ola Paulakoski.

Både producenten Gustaf Karlsson och regissören Ola Paulakoski hoppas på att filmen ska slå över hela Sverige.

– Vi ligger ju på bioguiden som 88 biografer till sitt förfogande och sedan är det fritt fram för den som vill visa den. Vi kommer också att visa den i Varberg under sommaren som nattbio, berättar Gustaf Karlsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista