Stefan Larsson, vd Färjestads BK. Foto: Robert Ojala/Sveriges Radio.
Färjestads vd Stefan Larsson känner inte till om något av de avstängda fansen varit i arenan efter beslutet. Foto: Robert Ojala/Sveriges Radio.

Källor: FBK-fans i arenan trots avstängning

FBK:s vd Stefan Larsson: "Det finns en handläggningstid"
0:52 min

Färjestad BK stängde av de personer som sjöng nidvisor om avlidne hockeyspelaren Stefan Liv i samband med slutspelet i ishockey. Men enligt källor till P4 Värmland har personerna ändå varit i Löfbergs arena.

Det är flera av varandra oberoende källor som uppger för P4 Värmland att de avstängda personerna har fortsatt att komma till FBK:s hemmaarena. Färjestads vd Stefan Larsson kan dock inte bekräfta uppgifterna.

De uppgifter P4 Värmland tagit del av visar dock på att personer varit på plats och att många reagerat på att FBK:s avstängning varit verkningslös. Något som också Stefan Larsson medger.

– Det finns en handläggningstid i det här. Man har en överklagansperiod och en tid att yttra sig, och under den perioden är man ju inte avstängd och det kan ta någon vecka däremellan, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".