Lars Mejern Larsson. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
Lars Mejern Larsson. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Mejern (S): "Ansvarstagandet uppskattas av väljarna"

"Det hade varit ovärdigt att försätta Sverige i allvarligt läge"
0:49 min

Trots haveriet på transportstyrelsen som ledde till att två S-ministrar fick lämna regeringen så ökar stödet för Socialdemokraterna i två nya opinionsmätningar.

Den värmländske riksdagsledamoten Lars Mejern Larsson (S) tror att regeringens reaktion i samband med händelserna på transportstyrelsen har gjort att väljarna har reagerat. 

– Det är klart att det är positivt att det går åt rätt håll. Det skulle ha varit ovärdigt att försätta Sverige i ett allvarligt läge med nyval med mera. Jag tror att ansvarstagandet uppskattas av väljarna, säger Larsson.

Lars Mejern Larsson menar att en stadig kurs är nyckeln till att behålla väljarnas förtroende.

– Det har hela tiden handlat om skattesänkningar mot investeringar och att se till att hela landets utveckling går åt rätt håll. Jag tror att om vi håller fast vid den inriktning och visar att vi vill vända utvecklingen så kommer det att gynna oss framgent, säger Lars Mejern Larsson (S). 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".