BIK Karlskoga.
Matchtröja BIK Karlskoga. Foto;Bertil Ericson/TT

BIK Karlskoga kammade noll mot MoDo

Carl Berglund "Det var rätt värdelöst faktiskt"
1:01 min

BIK Karlskoga föll tungt hemma mot serieledande MoDo i Nobelhallen i hockeyallsvenskan. 0-4 blev slutresultatet där ett ineffektivt hemmalag inte hittade rätt en endaste gång.

Gästernas målvakt Erik Hanses som bara släppt ett mål bakom sig på tre matcher höll sin andra nolla för säsongen.

Carl Berglund gjorde comeback i hemmalaget efter knäskada, men det blev ingen rolig comeback.

– Den var rätt värdelös tyvärr. Det känns ändå som vi hade bra energi första 40 minuterna men MoDo är dom som är effektiva medan vi har svårt att ta oss in på kassen för att försöka ställa till det för dom. Vi gör det lätt för dom att försvara sig.

Och så har dom Erik Hanses där bak som bara släppt in ett mål på tre matcher. Frustrerande förståss när man inte får in någon puck i matchen.

– Ja absolut, men vi gav honom en ganska lätt resa måste jag säga. Vi måste vara mer desperata framför mål och göra det svårare för honom.

Passningsspelet lämnade en hel del övrigt att önska också.

– Det har du helt rätt i. Det blir inget flyt varken nerifrån egen zon eller flyt i spelet över huvud taget. Vi behöver snäppa upp det en del så vi inte fastnar som vi gjorde idag.

Ur det här eländet kommer det något positivt?

– Det gör det alltid.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".