Rebecca Karlsson. Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.
26-åriga Rebecca Karlsson, från Deje numera boende i Karlstad är aktuell i årets upplaga av "Bachelor - När leken blev allvar". Foto: Lars-Gunnar Olsson/Sveriges Radio.

Rebecca från Deje dejtar i Bachelor

Rebecca Karlsson: "Man får ta mig med en nypa salt"
3:37 min

Rebecca Karlsson från Deje är med i årets upplaga av Tv-produktionen Bachelor. På mammas inrådan tackade hon ja när möjligheten dök upp och reste till Västindien tillsammans med 20 andra tjejer för att dejta samma kille.

– Det började med att jag sökte som en rolig grej. Jag såg det på Facebook. Dagen efter ringe de upp och jag tänkte "oh shit". Så ringde jag till mamma och sa att jag skulle vara med i Bachelor, och hon sa bara "Men Gud va roligt!", säger Rebecca Karlsson från Deje, numera boende i Karlstad.

Hur var det att dejta i TV?

– Man vande sig ganska snabbt med kamerorna, men de var nära under tiden vi dejtade. Det var en ljudkille, en kameraman också var det en person som hade hand om ljuset.

Var det svårt att vara sig själv, att vara Rebecca?

– Jag tror att jag skiner igenom ändå, men jag blir kanske lite flamsigare när det är nytt folk, men det är klart att man inte kommer fram 100% när man inte är i sin normala miljö men jag försökte i alla fall.

Premiärvisning på måndag. Hur är känslan inför premiären?

– Det känns bra, men det känns lite nervöst. Det ska bli kul att höra folks reaktioner och det kommer garanterat att bli blandade reaktioner. Man får ta mig med en nypa salt, skrattar 26-åriga Rebecca Karlsson.

Bachelor - När leken blev allvar, har premiär på måndag kl. 21:00 i Sjuan och kommer att visas under hela hösten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".