Färjestads Michael Lindqvist.
Färjestads Michael Lindqvist Foto: Ulf Palm/TT.

Färjestad vann över Örebro

2:33 min

Färjestad vann igår sin bortamatch i shl mot Örebro med 6-4. Michael Lindqvist i Färjestad gjorde hattrick och han var en stor del av vinsten.

Örebro besegrades hemma med 6-4 av ett på alla punkter skickligare Färjestad i SHL .
Färjestad tryckte gasen i botten redan från första nedsläpp och spelade ut Örebro under första delen av period 1 . Det stod helt rättmätigt 2-0 efter 12 minuter ett  resultat framförallt Örebro skulle vara glada över. Örebro hade dittills bara skapat ett skott på mål, men lyckas ändå i sitt första Powerplay göra mål och skapa lite spänning inför fortsättningen. Men gästande Färjestad gjorde sedan snabbt båda 3 och 4 -1 i inledningen av den andra och även om Örebro reducerade till 2-4 så blev det ingen mycket till spänning.  Femte målet kom strax innan slutet av andra och det sjätte baklängesmålet i inledningen av tredje och det blev aldrig riktigt spännande därtill var Färjestad överlägset skickligare och rappare än Örebro .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista