Poliser vid en misstänkt mordplats. Foto: Per Larsson/Sveriges Radio.
Poliser vid den misstänkta mordplatsen längs med Hedvägen på Sjöstad. Foto: Per Larsson/Sveriges Radio.

Polisen: Ingen gripen för HA-mordet

1:08 min

Efter att en 48-årig man hittades död i tisdags kväll på Sjöstad i Karlstad, har polisen bekräftat att mannen var medlem i Hells Angels. Men i övrigt vill polisen inte berätta så mycket om den pågående mordutredningen.

Det var i tisdags kväll som vittnen larmade polisen om att en man släpades utomhus på Sjöstad i Karlstad. Efter en stor polisinsats under natten och onsdagsmorgonen berättade polisen om händelsen och att man inlett en förundersökning om mord.

Senare under onsdagen kom beskedet att den avlidne mannen identifierats som en 48-åring, hemmahörande i Värmland och att han var medlem i Hells Angels.

Ingen har blivit frihetsberövad misstänkt för brott i samband med mannens död, uppgav polisen på torsdagsmorgonen. Däremot vill man inte berätta om det finns någon misstänkt.

– Det kommenterar vi inte. Det här läget i en stor utredning är känsligt, säger polisens pressinformatör Stefan Wickberg.

Han vill inte heller specificera hur polisen nu jobbar med utredningen.

– Det är traditionellt polisarbete, säger Stefan Wickberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista