Johan Pennerborn, Färjestad. Foto: Tomas Hedman/Sveriges Radio.
Johan Pennerborn, Färjestad. Foto: Tomas Hedman/Sveriges Radio.

Tung omstart i SHL för Färjestad

0:49 min

Trots sexton dagars uppehåll lyckades Färjestad inte vända den negativa trenden innan uppehållet utan den fjärde raka förlusten kom när man spelade borta mot Brynäs som vann med 4-2

Det var en bra match med bra spel från bådas lagen men inget som Färjestadstränaren Johan Pennerborn kunde glädjas över.

– Jo så är det ju alltid. Spelmässigt så kan vi så mycket mer tycker jag, men så kanske vi inte kan ha så jättehöga krav efter sexton dagars uppehåll och att pucken ska gå som på ett snöre varje gång. Men i resultatet på tavlan så tycker jag vi är med i matchen ganska länge. Med lite bättre disciplin så hade vi kunnat krigat om poängen lite bättre in i det sista.

Vad har du att säga om det här då och den fjärde raka förlusten?

Vi får jobba hårdare i vardagen

Johan Pennerborn, 

– Det är naturligtvis ingenting som vi önskar utan, sedan sett totalt idag så är Brynäs bättre, det får man acceptera ibland. Vi får jobba hårdare i vardagen och se till att ta med det i matchsituationerna och börja vinna matcher igen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista