GÄVLE 20171226 Tisdagens ishockeymatch i SHL mellan Brynäs IF och Färjestad BK i Gavlerinken Arena. Matchen spelades med tre domare efter att domare Mikael Andersson skadats efter en kollision med en av spelarna. Foto: Mats Åstrand / TT
Foto: Mats Åstrand/TT

Efter hockeykrocken: Hjärnskakning för Lindqvist

Färjestads Michael Lindqvist och domaren Mikael Andersson åkte ihop under SHL-matchen i Gävle på annandagen. Båda har drabbats av hjärnskakningssymptom.

Färjestadsspelaren, Michael Lindqvist som i annandagsmatchen mot Brynäs krockade med domaren, har hjärnskakningssymptom enligt klubbens läkare.

Lindqvist ska dock testa på på is senare på och det är inte uteslutet att han kan spela nästa match som är i morgon mot Malmö.

Domaren Mikael Andersson som var den som Lindqvist krockade med har också hjärnskakningssymptom och ska inte döma på torsdagen som det var tänkt. När han kommer tillbaka på isen är ännu oklart.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista