Petra Johansson bakluckeloppisen Karlstad Foto Sveriges Radio Per Larsson
Petra Johansson bakluckeloppisen Karlstad Foto Sveriges Radio Per Larsson Foto: Sveriges Radio Per Larsson

Bakluckeloppisen letar samarbetspartner

0:50 min

Inför säsongstarten av bakluckeloppisen på Norra fältet så efterlyser nu arrangörerna en samarbetspartner som kan ta vara på de prylar som blir över efter loppisarna.

 – Jag vill ju inte ta med det hem, det fanns ju en anledning till att jag tog med det hit, säger Petra Johansson som nu söker nån som kan ta hand om det där som man inte vill ta med hem.

Har man väl städat ur så vill man ju inte ta hem det igen"

Petra har själv varit med om att stå där med prylar kvar efter att inte allt blivit sålt på loppisen, prylar som är för fina eller bra för att gå till soptippen. Nu söker de en organisation som jobbar med behövande. De vill knyta kontakten med någon som kan ta tillvara de saker som folk inte vill ta med sig hem efter loppisen.

– Det ska ju inte vara ett företag som vill tjäna pengar som första syfte utan nån hjälporganisation, säger Petra Johansson, som tillsammans med sambon Mattias Westman och Harry Andersson ska driva bakluckeloppisarna i sommar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista