SSL

Tät match när Karlstad vann derbyt över Skoghall

2:10 min
  • Andra raka segern för Karlstad och nionde raka förlusten för Skoghall blev resultatet när säsongens andra derby i superligan avgjordes i Hammarö Arena.
  • Det blev en tät match som slutade 3-2 till Karlstad men jumbon Skoghall bjöd på bra motstånd matchen igenom där Karlstad började samtliga perioder bra men tappade sedan i perioderna tyckte matchvinnaren och matchens lirare, Karlstads tvåmålsskytt Linnea Juhlin, "Vi sänker oss för att vi tycker vi ska vara så mycket bättre än dom".
  • Karlstad hade "bara" sex raka förluster i bagaget innan man vann i helgen mot Nacka och nu seger mot Skoghall och Linnea Juhlin känner att formen är på väg uppåt, "Vi tappade några matcher i höstas som vi skulle vunnit och man tappar självförtroendet men jag tycker vi tagit tag i oss själva nu och byggt upp tryggheten igen".
  • Och ska de bli frågan om slutspel för Karlstad så måste laget ha mer tålamod säger Linnea Juhlin "Vi blir lite passiva ibland i tålamodet och måste vara mer aggressiva och komma med fart för det är då vi är som bäst".