Stökig natt i Värmland

Efter en biljakt i centrala Karlstad inatt sitter en kvinna och 2 män hos polisen. Det var en polispatrull som upptäckte en bil som var belagd med körförbud. När poliserna försökte stoppa bilen ökade den istället farten. Det blev en jakt som slutade utanför en restaurang där den efterspanade bilens förare försökte köra på en polisman som fick kasta sig åt sidan.

I Arvika sitter en 21-årig man anhållen hos polisen misstänkt för grov misshandel. Mannen var inblandad i ett större bråk där han bland annat utdelade 4-5 sparkar mot huvudet på en av vakterna vid en restaurang i centrala Arvika. Det var flera personer som gav sig på 2 vakter utanför restaurangen.

En 39-årig man från Åmotfors sitter anhållen misstänkt för att ha misshandlat sin 31-årig hustru. Mannen ska ha slagit frun upprepade gånger i ansiktet med sina knytnävar.

I Karlstad greps inatt en 18-årig man som slagit och sparkat en kvinna som ingripit när mannen stod och sparkade på ett staket.

En 33-årig man greps vid Brukshotellet i Grums. Mannen hade med en skruvmejsel i hand gjort utfall mot en ordningsvakt. Mannen har efter förhör släppts fri.