Mycket våld i Värmland

Det senaste dygnet har varit ovanligt stökigt i länet. Polisen har arbetat med 198 anmälda fall varav flera grova våldsbrott.

Igår kväll larmade en 14-årig pojke polis sedan han blivit svårt misshandlad av 2 jämnåriga vid Sundstatjärn i centrala Karlstad. Offret slogs till marken med ett järnrör där han sedan utsattes för sparkar över hela kroppen. Han vårdas på Centralsjukhuset. Det finns flera vittnen till misshandeln. Strax före ett i natt greps en 19-åring på Stora Torget i Karlstad sedan han angripit 2 män i 20-årsåldern med slag. Han skar också det ena offret i örat med ett vasst föremål. 19-åringen släpptes efter förhör. Polisen letar efter en man i Årjäng som strax efter midnatt attackerade 2 män i 20-årsåldern med slag och sparkar. Offren vårdas båda på sjukhus. På Kronoparken i Karlstad blev en 21-årig kvinna misshandlad av en 26-årig man och en 19-årig kvinna. De 2 är släppta efter förhör.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".