Företag i Burgsvik nyanställer

Teletjänstföretaget Uniguide i Burgsvik ska anställa fler via bland annat ett samarbete med Faktab Finans. Idag har företaget 35 anställda.
Uniguide arbetar med kundservice och försäljning, både via telefon och internet. Och nu har de fått en ny kund, berättar Anders Thomasson som är platschef. Uniguide har funnits på Gotland i två och ett halvt år. Bland annat har de arbetat åt Telia,Telge Energi och Läkemedelsverket och sålt produkter och tjänster via telefon och internet. Nu har de alltså flera nya kunder på gång. När det gäller Faktab Finans ska Uniguide i första hand ta över sex personers arbete med fakturering, men man räknar alltså med att anställa fler. De som är intresserade av att arbeta hos Uniguide har möjlighet att gå en två månader lång kundserviceutbildning genom arbetsförmedlingen. Sexton personer kommer få gå utbildningen och har därmed chans att få arbete.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".