Sport

Lördagens sportresultat

Dalhems damer vann mot seriefavoriten BP med 4-3. Klintehamn besegrade Dalhem med 2-1 i division 4 och norrderbyt Hangvar-Fårösund slutade 1-1. I damernas division 3 vann P18 igen, den här gången över Huddinge med 6-1. Matchen Reymersholm-Klintehamn slutade 2-0.

Dalhem gjorde en mycket bra första halvlek mot Brommapojkarna i damernas division 2 och var i ledningen med 4-2. I andra halvlek var Dalhem kraftig tillbaka pressat men närmare än ett reduceringsmål kom inte Brommapojkarna.
Målskyttar Linda Åberg-Mattsson, Fia-Lotta Pipping, Helena Nirs, Emma Eldnor


Division 4 herrar
Klintehamn utökade sin serieledning efter vinst mot Dalhem med 2-1. Klintehamn var i ledningen med 2-0 i paus, men i den starka medvinden kunde Dalhem ta över spelet i andra halvlek.
Hangvar och Fårösund delade på poängen i norrderbyt, matchen slutade 1-1. Fårösund tog ledningen på straff i första halvlek genom Robin Mattsson. Pierre Liljegren kvitterade för Hangvar.
Damer divison 3A
Klintehamn förlorade borta mot Reymersholm med 2-0

P 18-Huddinge 6-1 och ny amerikanska Laura Vaughn gjorde ett av målen. Helena Liljeström och Mimmie Engström blev båda tvåmålsskyttar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista