Fotboll

Sudrets dag i division 4

Levide vände underläge 3-0 till vinst 4-3 och FG vann på Gutavallen.
Fårösund hänger på Klintehamn i toppen efter vinst 4-1.

Levide stod för kvällens vändning, låg under med 3-0 och vände och vann matchen mot Hangvar med 4-3. Segerskytt på frispark var Björn Nyman.

Måkskyttar Hangvar Thomas Pettersson,Fredrik Johansson och Pierre Liljegren och för Levide Peter Öhman,Marcus Hansson, Mikael Jakobsson och Björn Nyman

Visby AIK föll hemma på Gutavallen mot FG 86 med 2-1. FG var i ledningen i paus med 2-0 och Visby AIK tog över matchen i slutet av andra halvlek, men det räckte inte.

Målskyttar 0-1 Kenneth Budin, 0-2 Jonathan Levin, 1-2 Daniel Hultgren

Fårösund vann över Dalhem med 4-1, efter en första halvlek som inte var bra spelmässigt, men i andra gjorde Sebastian Nyström 2-1 på en frispark och sen föll Dalhem ihop och det gjorde att Fårösund tog över matchen och vann utan besvär.

Målskyttar för Fårösund Nils Jönsson, Sebastian Nyström, Robin Mattsson, Marcus Larsson och Viktor Palmgren nätade för Dalhem.

Klintehamn toppar tabellen med 18poäng och Fårösund på andra plats har 13 poäng. Levide kvar på sista plats med 6 poäng men nu skiljer bara 1 poäng till Dalhem och Hangvar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista