Kraftig kritik mor RUE

Föreningen SkarphällCity riktar kraftig kritik mot kommunens regionala utvecklingsenhet. Anledningen är de uteblivna bidragen till flera pågående utvecklingsprojekt.
Om man förringar nedlagt arbete i olika projekt och bara satsar kortsiktigt på nya hugskott, måste kompetensen hos de anställda ifrågasättas, tycker föreningen SkarphällCity som hör till dem som blir utan pengar. Frågan är om RUE i denna form överhuvudtaget har något berättigande. Kliver man in i ett projekt med öppna ögon och ställer krav på projektledningen om redovisning, så är väl det minsta man kan begära att projekten fullföljs, om inga oegentligheter påvisas, skriver föreningens ordförande Lennart Karlström till kommunpolitikerna. Föreningen kräver att kommunstyrelsen tar sitt ansvar och fattar beslut om fortsatt stöd till alla fleråriga, tidigare beviljade projekt och ser till att det kommer fram pengar så att projekten kan fullföljas.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".