Endres Emma Järlö gjorde matchens första mål mot Balrog. Foto: Owe Järlö/SR Gotland
INNEBANDY

Endre krossade mästarna Balrog

Balrog, förra säsongens Sm-vinnare i innebandy för damer mötte i helgen Endre i Södervärnshallen. Endre krossade mästarinnorna med hela 10-4. Sara Anteryd gjorde 5 mål. 

Den första perioden var den jämnaste, Endre tog ledningen genom Emma Järlö som gjorde 2 mål. En och en halv minut innan slutet reducerade Balrog, och Endres Louise Ruthström utvisades. 1 sekund innan slutsignalen kvitterade Balrog till 2-2.

I den andra perioden fortsatte Endre att dominera och gjorde två snabba mål, ett på straff av Sabina Wedberg. En utvisning i Endre gjorde att Balrog kunde reducera 4-3, men närmare än så kom inte Balrog. Perioden slutade 3-1.

Sista perioden kunde döpas om till period Anteryd. Sara Anteryd gjorde först 6-3 och därefter 7-3 och några minuter innan slutet 9-3 och 10-4. Endre var det  klart bättre laget i sista perioden. Sara Aneryd gjorde 5 mål i matchen.

Matchfakta finns i

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".