Stökig natt för polisen

02:12 blev en polis spottad i ansiktet av en man i 30-årsåldern som skulle omhändertas för att han var onykter, aggresiv och hotfull på Stora Torget i Visby. Mannen misstänks nu för förgripelse mot tjänsteman.

02:23 blev det bråk mellan hockeysupportrar från Stockholm och gotlänningar vid Hamnplan i Visby. Polisen åkte dit och lugnade ned dem. Det är Bajensfans som är på ön för att Hammarby möter Graip idag och i morgon.

00:53 fick polisen rycka ut till en fest på konstskolan i Visby. Det hade kommit in objudna gäster och polisen åkte dit och avvisade ett 10-tal ungdomar från platsen. Ungdomarna var inte stökiga, men eftersom det var en privat fest var de inte välkomna.

02:05 åkte polisen till Göransgården i Visby efter klagomål från grannar på att de bankat och väsnats. De som ockuperat det gamla äldreboendet höll på att bygga barrikader på taket för att hindra andra från att ta sig in. Polisen sa åt dem att sluta väsnas.

Och under fredagskvällen tog polisen hand om flera berusade personer som inte kunde ta hand om sig själva.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".