Fotboll

Waktel fortsatt tränare för Dalhem

Dalhems herrtränare Mikael Waktel kommer att fortsätta som huvudtränare för laget. Det står klart efter att Waktel tecknat nytt kontrakt med Dalhem.

Enligt ett pressmeddelande från klubben är det även klart att herransvarige Olof Ansén, fystränaren Ulf Stillman, Eskelhems GoIF coachen Niklas Ahlström och materialare Ulf Magnusson fortsätter i sina roller. Ingen spelare har heller meddelat att man lämnar Dalhem IF för någon annan klubb på

Gotland. Däremot har några aviserat att det eventuellt inte blir en full satsning då man har svårt att få ihop det på det privata planet. Klart är dock att Oskar Löfgren och Robin Wilson som flyttade under sommaren samt Niklas Glans som kommer bo utomlands framöver inte kommer vara en del av Dalhem IF 2011.

Tre träningsmatcher på fastlandet är hittills inbokade inför säsongen 2011; Konyaspor KIF, Älvsjö AIK och Huddinge IS som slutade etta, trea och sexa i division 3 östra Svealand.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista