Biltjuv försökte köra över polis

En person i en stulen bil försökte i natt att köra över en polisman på Lummelundsväg i Visby.

Händelsen inträffade efter att en polispatrull genskjutit och stoppat en stulen bil. En polisman klev ur bilen för att gå fram till föraren av den stulna bilen när han märkte att föraren gasade kraftigt. Polismannen hann kasta sig åt sidan och biltjuven fortsatte färden ner mot innerstaden.

En 30-årig greps senare misstänkt för försök till grov misshandel och grov vårdslöshet i trafik. Efter förhör släpptes mannen.

Det har varit en stökig natt rapporterar polisen. Flera person greps för fylleri och såväl i Visby som i Klintehamn fick personer avvisas från dansställen.

Händelsen inträffade efter att en polispatrull genskjutit och stoppat en stulen bil. En polisman klev ur bilen för att gå fram till föraren av den stulna bilen när han märkte att föraren gasade kraftigt. Polismannen hann kasta sig åt sidan och biltjuven fortsatte färden ner mot innerstaden. En 30-årig greps senare misstänkt för försök till grov misshandel och grov vårdslöshet i trafik. Efter förhör släpptes mannen. Det har varit en stökig natt rapporterar polisen. Flera person greps för fylleri och såväl i Visby som i Klintehamn fick personer avvisas från dansställen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".