Roxy inte längre ombud för Ticnet

Mattias Hallgrim, marknadsdirektör Ticnet
3:14 min

Kulturföreningen Roxy som varit Gotlands Ticnet-ombud sedan 2008 är inte längre det. Ett försäljningsställe har försvunnit för den som vill köpa biljetter till större nöjesevenemang. Det här har ställt till problem för gotlänningar som vill köpa biljetter, både till gotländska föreställningar och till fastlandsarrangemang.

Det var på hösten 2008 som Roxy stolt presenterade nyheten att de i kulturföreningen mer och mer tar på sig rollen att vara ett "gotländskt kulturkansli" och uttryckte sin vilja att försöka hjälpa olika kulturarrangörer att synas.

Till exempel genom att assistera med tryckning av flygblad, banderoller och genom att sälja biljetter, både till gotländska föreställningar och till fastlandsarrangemang.

Roxy blev då öns första Ticnet-ombud. Det betydde att gotlänningar, på ön, fick lättare att köpa biljetter till arrangemang på stora arenor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".