Utbildningsradion. Foto: Bengt O Nordin / SVT Bild

Gråboskolan i Visby i samarbete med Utbildningsradion

Som första skola på Gotland startar Gråboskolan i Visby ett samarbete med Utbildningsradion (UR). Syftet är att bredda, komplettera och stärka lärandet för eleverna.

Alla på skolan ser med stor tillförsikt fram emot att samarbeta med UR och få del av deras stora kunskapsbank.

"Gråboskolan är en skola för ALLA där vi som en del satsar på tidig läsinlärning som grund för lärandet och natur och teknik för alla. I samarbetet med UR vill vi utveckla oss än mer och vara en skola i framkant, en skola för framtiden. Vår strävan är att med kvalitet och generositet bidra till att skapa en utbildning i världsklass" säger Jörgen Norström

UR egna ord om deras uppdrag: Nyckelord är att vi ska vara trovärdiga, nytänkande och användbara. Det är något som genomsyrar allt vi gör så att våra program kan användas från förskola till högskola och i det livslånga lärandet. Vi arbetar för att ständigt utveckla våra program och vår tillgänglighet på nätet, så vi blir ett ännu bättre stöd för lärare, elever, studenter, föräldrar och andra nyfikna på kunskap.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista