Basket

Förlust för Visby Ladies i andra kvartsfinalmatchen

Visby Ladies förlorade hemma mot Udominate Basket i kvartsfinalseriens andra omgång. Matchen slutade 65-55 till umeålagets fördel.

– Det kändes som att vi inte var riktigt taggade när vi gick ut här i dag, säger Visby Ladies assisterande tränare Anders "Leo" Pettersson.

55-65 (20-12, 9-19, 12-18, 14-16)

Visby Ladies var starka i starten och ledde över gästerna med 20-12 tio minuter in i matchen. Men sedan föll det. Udominate jagade i kapp och innan halva matchen var avklarad hade umeålaget gått om.

– Vi gjorde misstag både offensiva och deffensiva spelet och ju längre matchen led, desto tydligare blev det också, säger Anders "Leo" Pettersson

Nästa match för Visby Ladies i kvartsfinalserien är mot Kvarnby borta på onsdag. Anders "Leo" Pettersson säger att siktet är inställt på att ladda om och köra på inför stundande bortamöte.

– Nu gäller det för oss att vi jobbar upp oss från det här i gen. Vi spelade en väldigt bra match mot Mark här senast och vann, men i dag visar vi att det blir en jämn grupp av det här också, säger han.