Fylla och bråk i natt

Det har varit en del fylla och bråk på ön under lördagnatten. Flera bråk slutade med misshandel och flera fyllersiter fick tas omhand av polisen. Dessutom kunde gårdagens trafikolycka i Fole ha slutat riktigt illa.

Vid en privat bygdegårdsfest strax norr om Visby råkade några av deltagarna i slagsmål. En person som gick in för att avstyra bråket åkte då själv på slag i ansiktet och fick tandskador.

En kraftigt berusad förare greps i Visby och blev omedelbart av med körkortet.

Ett bråk på en krog i Visby slutade med att en man fick varm stearin kastat i ögat och fick söka läkarvård.

Dessutom omhändertogs flera fyllerister varav en var så stökig att polisen tvingades använda både pepparspray och handfängsel.

Och det kunde ha gått riktigt illa för de fyra ungdomar som sprang till skogs efter att ha voltat med en bil i Fole i går. Det var 15 grader kallt, ungdomarna var lättklädda och när de påträffades i skogen låg två av dem apatiska i i snön.

Polisen lyckades få kontakt och fick ut dom ur skogen. Efter ambulanstransport till lasarettet fick två av ungdomarna vård på intensivvårdsavdelningen. Samtliga uppges nu ha lämnat sjukhuset.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".