1 av 2
Kongresshallen Wisby Strand. Foto:Henrik Wallenius/SR Gotland
2 av 2
Babben Larsson. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix.

Nypremiär för Babben i höst på Wisby Strand

"Axlarna åker ner lite varje gång jag kommer till Gotland"
3:40 min

Babben Larssons föreställning "vad hände" som visades på Rival under hösten och som nu visas på Liseberg har lockat så pass mycket folk att ensemblen bestämt sig för att utöka turnén med flera föreställningar även under kommande höst. Premiärvisningen ges i Visby.

– Det är lite på allmän begäran, säger Babben Larsson, som berättar att hon fått önskemål från flera håll i landet om att komma till just deras ort.

Föreställningen behandlar ämnen som relationer mitt i livet, hur vi uppfostrar våra barn och vilket fårhållande vi har till våra kroppar.

Babben berättar att flera personer som sett föreställningen hört av sig till henne via mejl och berättat att föreställningen förändrat deras vardag.

– Att man lyckas sätta igång processer hos publiken är ju en jättebonus som jag inte kunnat föreställa mig på förhand, men det är jättekul, säger hon.

Föreställningen har nypremiär på Wisby Strand den 27 september.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".