Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/

Gotländska fiskburgare ska lyfta fisket

Publicerat tisdag 9 april 2013 kl 13.11
"Den ska vara god, inte bara 100 procent Gotland"
(1:42 min)
Fiskburgare med romsås serverad i ett pitabröd Foto Leif R Jansson / SCANPIX

Hushållningssällskapet gör en satsning på det gotländska fisket. Tack vare 700 000 kr från EU kommer man kunna förädla lokala fiskprodukter och utveckla livsmedelsnäringen på ön. Projektet handlar om att förädla skarpsill, strömming, id och flundra genom att tillverka gotländska fiskburgare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".