40-åring gripen: blottade sig i Ljugarn

En man i 40-årsåldern greps vid lunchtid på söndagen av polisen sedan han för andra gången samma dygn uppträtt våldsamt i Ljugarn. Direkt efter att han släppts efter förhör på morgonen åkte han tillbaka till Ljugarn där han misshandlade en person.

Allt detta enligt polisens händelserapport.
Mannen förhördes under söndagsförmiddagen av polisen, och släpptes efter provtagning som visade spår av narkotika i hans kropp.
Av allt att döma var det första som mannen gjorde därefter att resa tilbaka till Ljugarn och återuppta sitt aggressiva beteende. Där ska han ha misshandlat en person som fanns på plats vid händelserna klockan fyra på morgonen, då den misstänkte 40-åringen ska ha sparkat sönder en dörr i anslutning till en restaurang och sedan dragit ned byxorna på sig själv och blottat sig framför två 20-åriga kvinnor. Mannen är nu misstänkt skadegörelse, sexuellt ofredande, narkotikabrott för eget bruk samt misshandel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".